Over mij

Hello! Wees welkom.

Leuk dat je interesse hebt in mijn blog! Op deze pagina vertel geef ik wat achtergrond informatie over mijzelf, zodat jij een idee krijgt met welke (shetlander)gekke dame je te maken hebt.

Om mee te beginnen, mijn naam is Cindy Vreugdenhil. Een leven zonder paarden of eigenlijk pony’s is voor mij niet in te denken. Sterker nog ik kan mij niet een leven zonder paarden herinneren. Op jonge leeftijd werd ik meegenomen naar de manege waar mijn moeder een paard had.

Al vrij snel had ik een eigen shetlander, Beauty, toen ik zeven jaar oud was. Zij woonde samen met haar maatje bij ons in de achtertuin. Wat een luxe! Naast haar heb ik altijd paard gereden, met name jonge pony’s en het bij rijden van pension paarden op de manege. Hierdoor kreeg ik veel paarden in handen, maar de liefde voor Beauty ging nooit uit en nog steeds zorg ik met liefde voor haar.

Tien jaar na Beauty, kwam Carlo, mijn andere shet, onverwacht op ons pad. Wat een heerlijk contrast: Beauty voedde mij op en ziet mij opgroeien en ik heb Carlo opgevoed en zie hem groeien.

dsc_2152foto-2

Mijn  studie zorgde ervoor dat ik het paardrijden op non-actief had gesteld zodat ik meer succesvol kon zijn op de Universiteit dan ik op de middelbare school was. Beauty en Carlo verhuisde snel mee, want het gemis was te groot voor enkel bezoekjes in het weekend.

Dit was het start punt om mij steeds meer verdiepen in de correcte manier van trainen vanaf de grond. Dit is een continue reis die hopelijk nooit tot een einde komt. Deze blog gebruik ik om opgedaane lessen en inzichten te delen.

Trainen, samen werken en soms enkel samen zijn is waar de liefde en passie bij mij zit. Rijden is iets magisch, een stukje vrijheid proeven die wij niet kennen. Alleen enkel rijden laat mijn hart niet sneller kloppen. Het samen komen tot elkaar, daar wordt ik warm van.

In mijn blogs wil ik dan ook laten zien dat een Shetlander zich helemaal niet onder doet aan een paard en je divers kan trainen en veel plezier voor beide uit kan halen.

dsc_0892dsc_2208

De blogs zijn een soort aantekeningen boek, over de reis die ik afleg met mijn kleine kanjers. Ik hoop dat je vooral met plezier mijn blogs leest en wie weet wat inspiratie op doet. Laat gerust een berichtje achter, dat kunnen wij zeker waarderen.

img_8201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.