Over mij

Hoi hoi!

Leuk dat je interesse hebt in mijn blog! Op deze pagina zal ik wat over mijzelf vertellen, zodat jij een idee krijgt met welke shetlandergekke dame je te maken hebt.

Mijn naam is Cindy Vreugdenhil, onlangs afgestudeerd in Dierwetenschappen met specialisatie Diervoeding. Het zal je dan ook niet verbazen dat de blogs met regelmaat een voeding gerelateerd tintje hebben. De passie van paarden zat er vroeg in en begon uiteraard met Shetlanders (na enkele manege pony’s). Voeding raakte daarmee verstrengeld en trok steeds meer mijn interesse, mede vandaar mijn studie keuze.

img_7532

Terug bij de paarden, vrij snel had ik een eigen shetlander, Beauty, toen ik zeven jaar oud was. Naast haar heb ik altijd paard gereden, met name jonge pony’s en het bij rijden van pension paarden op de manege. Hierdoor kreeg ik veel paarden in handen, maar de liefde voor Beauty ging nooit uit en zorg met liefde voor haar. Tien jaar na Beauty, kwam Carlo, mijn andere shet, in mijn leven. Wat een heerlijk contrast: Beauty voedde mij op en ziet mij opgroeien en ik heb Carlo opgevoed en zie hem groeien.

dsc_2152foto-2

Mijn universitaire studie zorgde ervoor dat ik het paardrijden op non-actief had gesteld zodat ik meer succesvol kon zijn dan op de middelbare school. Beauty en Carlo verhuisde echter snel mee en ik ging mij steeds meer verdiepen in de correcte manier van trainen vanaf de grond. Dit heeft mij gebracht tot waar ik ben en dat ik mijn reis graag met andere wil delen. Het rijden mis ik soms, maar het trainen en samen werken is waar het omdraait in mijn ogen. In mijn blogs wil ik dan ook laten zien dat een Shetlander zich helemaal niet onder doet aan een paard en je divers kan trainen en veel plezier voor beide uit kan halen.

dsc_0892dsc_2208

Ik hoop dat je vooral met plezier mijn blogs leest en wie weet wat inspiratie op doet 😉 Laat gerust een berichtje achter, dat kunnen wij zeker waarderen.

img_8201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.